Cares noves a la direcció del Barcelona Tech City

La junta directiva suma 10 membres per tenir una visió més àmplia dels sectors estratègics en emprenedoria

L'interior del Pier01, la seu del Barcelona Tech City | Cedida L'interior del Pier01, la seu del Barcelona Tech City | Cedida

El Barcelona Tech City ha ampliat la seva junta directiva. Una desena de cares noves s'han incorporat al màxim òrgan de l'entitat per tal d'incloure més visions dels sectors estratègics de l'emprenedoria. Els nous membres són: Ana Maiques (cofundadora i CEO de Neuroelectrics), Mariona Sanz (directora de Girbau Lab), Carmen Ríos (vicepresidenta internacional de Limbix), Rubén Ferreiro (president del Grupo Viko), Josep Lluís Sanfeliu (cofundador i director d'Asabys Partners), Ernest Quingles (directiu d'Epson Europe), Enric Jové (CEO de McCann Barcelona), Marc Murtra (director de Closa), Pere Vallès (director general d'Exoticca) e Ignasi Vilajosana (CEO de Worldsensing).

A través d'un comunicat, l'organisme que aglutina l'ecosistema emprenedor a Barcelona ha anunciat les incorporacions. "Tots són reconeguts emprenedors que han liderat startups d'èxit i professionals de la inversió en tecnologia i representants de corporacions de referència, amb experiència en sectors com la indústria i la salut, que reforcen l'aposta tecnològica de l'associació". Tots ells han entrat com a vocals després que l'assemblea general de socis ho hagi aprovat. 

“La composició de la junta directiva pretén reflectir el talent, l'experiència i la il·lusió d'un grup d'emprenedors que compartim l'ADN de Barcelona Tech City", ha indicat el president de l'associació, Miguel Vicente. Els càrrecs de vicepresidents i secretari general també queden com fins ara. Ignasi Costas és el secretari general de l'entitat, que dirigeix Miquel Martí

Els vicepresidents són, per ordre, Lucas Carné (cofundador de Privalia), Dídac Lee (cofundador de Galdana), Miguel Planas (president de Necsia i Iris Venture Builder, també tresorer), Carlos Blanco (director d'Encomenda, i fundador de Nuclio Venture Builder i de l'acceleradora Conector) i Mar Alarcón (fundadora i CEO de Socialcar). 

Més informació
El Barcelona Tech City impulsa un 'hub' sobre urbanisme
El Barcelona Tech City tindrà dos nous 'piers' el 2022
Avui et destaquem
El més llegit