Oniria Therapeutics tanca una ronda d'1,2 MEUR

L'operació ha comptat amb la participació, entre altres, del Banc Sabadell i la Fundación Botín

Imatge de l'equip d'Oniria Therapeutics | Cedida Imatge de l'equip d'Oniria Therapeutics | Cedida

Oniria Therapeutics ha tancat una ronda d'1,2 milions per desenvolupar nous fàrmacs per eliminar les cèl·lules tumorals. L'operació ha comptat amb la participació, entre altres, de la Fundación Botín (Mind the Gap), el Banc Sabadell (BStartup) i Startup Capital, un vehicle impulsat per la Generalitat a través d'ACCIÓ.

L'empresa va néixer el 2021 com una spin-off del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), la Universitat de Barcelona (UB) i la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA). Estem molt contents perquè els recursos d'aquesta ronda ens permetran seleccionar el nostre candidat final a fàrmac per entrar a la fase preclínica reguladora a inicis de 2024" explica Esther Riambau, CEO i cofundadora d'Oniria Therapeutics.

"La ronda reforça la nostra aposta per la transferència de tecnologia a emprenedors que desenvolupen innovació terapèutica amb un alt impacte sociosanitari", descriu Íñigo Sáenz de Miera, director general de la Fundación Botín. Oniria Therapeutics reforça la nostra aposta per la transferència de tecnologia a emprenedors espanyols que desenvolupen innovació terapèutica amb un alt impacte sociosanitari" comenta Íñigo Sáenz de Miera, director general de la Fundación Botín. Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), el càncer és la principal causa de mort al món. El 2020 es van diagnosticar 19,3 milions de casos i es van atribuir a aquesta malaltia gairebé 10 milions de defuncions. Les estimacions per al 2040 és que ascendeixi a més de 30 milions de nous casos.

Més informació
Heura capta 2,6 MEUR de la seva 3era ronda 'Crowd'
Keybotic tanca una ronda de 3 MEUR
Playoffnations aixeca una ronda d'inversió d'1 milió d'euros liderada per Angels
Avui et destaquem
El més llegit