L’americana Organtheory Fitness obrirà vuit gimnasos a Barcelona

La cadena dels Estats Units invertirà 3,6 milions d’euros en les inauguracions dels nous centres en els pròxims dos anys i mig

Un dels gimnasos d'Orangetheory Fitness | Cedida Un dels gimnasos d'Orangetheory Fitness | Cedida

La cadena nord-americana Organtheory Fitness ha signat l’obertura de vuit estudis de fitness a Barcelona en els pròxims dos anys i mig. L’objectiu de l’empresa és portar a la ciutat catalana un mètode de fitness que ha revolucionat els Estats Units.

Les inauguracions dels nous centres suposaran una inversió inicial de 450.000 euros cadascun, 3,6 milions d’euros en total, i estaran ciutats als barris més representatius de la ciutat. Aquests vuit gimnasos a Barcelona se sumaran als dos que la companyia ja té a Madrid, segons ha anunciat en un comunicat.

Segons el director d’expansió de la cadena, David Estébanez, “els vuit centres seran impulsats per un grup empresarial català, interessat a fer-se amb els drets per a Barcelona d’un model de negoci que està revolucionant el sector del fitness als Estats Units”.

A Espanya, la cadena vol expandir-se de la mà d’emprenedors i empresaris “amb ganes d’embarcar-se en una aventura nova, però d’èxit contrastat en diferents països”, afirma Estébanez. Per això, la companyia busca emplaçament en nuclis urbans superiors als 150.000 habitants. L’adhesió al grup suposa una inversió que oscil·la entre 250.000 i 350.000 euros, i la recuperació de la inversió ronda els dos anys.

Nascuda l’any 2010, Organtheory Fitness ha estat una de les companyies amb un desenvolupament més gran en el seu sector durant l’any passat. El 2017 ha arribat a inaugurar 294 estudis a tot el món i actualment està implantada en 18 països internacionals.

De cara al 2018, l’empresa nord-americana, que empra un mètode d’entrenament d’alta intensitat que permet consumir calories fins 36 hores després de sortir del gimnàs, vol aconseguir una facturació de 806 milions d’euros, enfront dels 595 milions d’euros de l’any anterior. A més, Organtheory Fitness preveu obrir 300 estudis més, amb especial interès en països europeus com Espanya i França, així com a Centreamèrica i Àsia.

Més informació
La cadena Anytime Fitness aterra a Barcelona
Grup Duet, salut a baix cost
Dir vol créixer a Espanya a través de franquícies
Avui et destaquem
El més llegit