Paack tanca una ronda de 200 milions d'euros

La startup de paqueteria per a ecommerce pretén invertir en millores tecnològiques, expansió i sostenibilitat

L'equip de Paack | Cedida L'equip de Paack | Cedida

La startup catalana de paqueteria ecommerce Paack ha tancat una nova ronda de finançament serie D per un muntant de 200 milions d'euros. La captació de capital, liderada pel fons SoftBank Vision Fund 2, servirà per "reforçar la posició de l'empresa al mercat" amb inversions en innovacions a diversos nivells de la companyia.

A banda de SoftBank, la nova ronda ha comptat amb la participació d'inversors internacionals com Infravia Capital PartnersFirst Bridge VenturesEndeavor Catalyst, així com alguns dels seus socis actuals, com Unbound, Big Sur VenturesRider Global. L'activitat de finançament de l'empresa confirma, segons Paack, "el potencial de l'oportunitat de mercat a un sector que no para de créixer".

Segons la mateixa companyia, la seva activitat ja és rendible a l'Estat espanyol, el seu principal mercat, i espera assolir aquesta rendibilitat en tots els seus mercats europeus durant l'exercici 2022. Amb aquest propòsit, la companyia invertirà el capital aconseguit a la ronda en "innovació de producte, sostenibilitat i ampliació de la seva cobertura de distribució a tota Europa".

Segons el CEO i cofundador de Paack, Fernando Benito, la companyia té, amb aquest nou finançament, la capacitat de liderar "el mercat europeu de paqueteria ecommerce en matèria de sostenibilitat i conveniència". Per la seva banda, el director de SoftBank Investment Advisers, Max Ohrstrand, opina que Paack pot esdevenir un player rellevant en un sector "en constant creixement i cada cop més sol·licitat pels consumidors".

Més informació
Paack, emprenedors a Dubai
Cabify anuncia el seu nou servei de paqueteria a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit