Parlem creix: ampliarà capital per 1,5 milions d'euros

L'operadora preveu que el seu capital social arribi fins als 19,5 milions d'euros

El president i primer accionista de Parlem, Ernest Pérez Mas | ACN El president i primer accionista de Parlem, Ernest Pérez Mas | ACN

Parlem Telecom ha anunciat una ampliació de capital per valor d'1,5 milions d'euros. L'operadora catalana ha arribat a un acord amb inversors privats i socis actuals, que aportaran un milió d'euros per continuar amb el pla d'expansió que va començar l'empresa a principis d'any.   

Els 500.000 euros restants l'aportaran nous inversors de la companyia a través de la plataforma de finançament col·lectiu The Crowd Angel. Seran entre 250 i 300, segons ha anunciat Parlem amb un comunicat, que hauran de posar un mínim de 1.000 euros per poder participar.  

Aquesta operació farà que el valor de l'empresa passi dels 18 milions d'euros actuals a 19,5 milions. El primer accionista de Parlem és el seu president, Ernest Pérez-Mas, que té una participació d'un 20%. Ona Capital, una societat de capital risc vinculada a Bon Preu, té el 18,2%, mentre que Inveready controla un 8%. Al capital hi ha un total de nou family offices, que tenen en conjunt el 24,5%. Xfera -que pertany al grup MásMóvil- controla un 0,8% i el 28,5% restants són petits inversors.

Més info: Parlem factura 5,7 milions d'euros i preveu tenir beneficis enguany

L'operadora preveu que tancarà el 2019 amb uns ingressos de 10,5 milions d'euros i, de cara a l'any que ve, espera arribar als 14 milions. Pel que fa a línies actives, acabarà l'any amb 50.000 i espera augmentar aquesta xifra fins a les 75.000 el 2020.

Més informació
Parlem adquireix l'empresa mallorquina Lemon Telecom
Pérez-Mas: "El procés està canviant la mentalitat del consumidor català"
Parlem, una 'teleco' per a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit