Parlem factura 5,7 milions d'euros i preveu tenir beneficis enguany

L'operador de telefonia vol duplicar els ingressos i guanyar 192.000 euros aquest 2019

Ernest Pérez Mas és el president de Parlem Ernest Pérez Mas és el president de Parlem

Parlem ha facturat 5,7 milions d'euros aquest 2018. L'operadora de telefonia espera facturar aquest 2019 un total d'11,1 milions d'euros i entrar en beneficis per primer cop en els seus cinc anys d'història, segons explica en un comunicat. La companyia preveu obtenir uns guanys de 192.000 euros i posar fi a "la seva etapa com a startup gràcies a una nova fase d'expansió empresarial" i deixar de tenir pèrdues anuals.

Aquestes dades les ha donat a conèixer Ernest Pérez Mas, president de l’empresa, en una roda de premsa celebrada a l’Aula Boqueria del Mercat de la Boqueria de Barcelona. L’acte també ha servit per presentar públicament la nova campanya publicitària televisiva de Parlem Telecom, que s’emetrà des d’aquest diumenge.

Parlem Telecom inicia una fase d'expansió el 2019 duplicant la seva facturació i ampliant serveis de fibra i televisió per consolidar se en el mercat de les telecomunicacions

La campanya, anomenada “Perquè és la meva” transmet aquesta nova realitat de l’empresa, consolidada i amb una forta capacitat de creixement. En la seva presentació, Pérez Mas ha ressaltat que en el primer trimestre de 2019 s’han facturat ja 1’95 milions d’euros amb un creixement recurrent mensual de la companyia del 7%.

En aquesta mateixa línia, el president de Parlem Telecom ha destacat que l’empresa ha ampliat enguany la cobertura de fibra òptica arribant fins a les 3’5 milions de llars de Catalunya, el que suposa un clar increment respecte el 2017 (150.000 llars) i el 2018 (2 milions de llars). Pérez Mas ha apuntat que les perspectives per a la resta d’any de la companyia són molt positives amb accions previstes com el llançament de continguts televisius propis el proper setembre i la presència de Parlem Telecom en botigues físiques d’arreu de Catalunya des d’octubre.

Durant la roda de premsa, s’han recordat també les fites més destacades de Parlem Telecom durant el 2018, any en què es van assentar les bases per l’actual fase d’expansió amb una ampliació del capital de la companyia en 2’2 milions d’euros incorporant un total de 510 nous socis. En 2018, també es va llançar el producte convergent de Parlem Telecom (mòbil + fibra + fix) i es van oferir per primer cop tarifes de mòbil il·limitades amb un preu competitiu.

Més informació
Parlem duplica el seu volum de negoci
Parlem, una 'teleco' per a Catalunya
Parlem capta un milió d'euros
Avui et destaquem
El més llegit