Parlem capta un milió d'euros

L'operadora realitza una ampliació de capital amb clients i el fons Inveready

Ernest Pérez-Mas, president i conseller delegat de Parlem Ernest Pérez-Mas, president i conseller delegat de Parlem

Parlem ha captat un milió d'euros en una ampliació de capital en què han participat un centenar de clients de la companyia i el fons Inveready que ha augmentat la seva participació en l'empresa, segons infroma l'operadora catalana en un comunicat.

Un total de 210.000 euros han provingut de 107 clients actuals, que s'han convertit en socis de la firma amb participacions mínimes de 1.000 euros, mentre que els 800.000 euros restants procedeixen d'un préstec d'Inveready, una gestora de fons especialitzada a aconseguir finançament per a activitats tecnològiques.

Aquesta nova ampliació de capital servirà perquè Parlem continuï millorant el servei als seus usuaris, per a les campanyes de màrqueting associades i per seguir augmentant la base de clients, segons ha informat la companyia.

L'operadora de telecomunicacions va tancar el passat exercici amb una facturació de 3 milions d'euros, més del doble que el 2016, i les seves perspectives per aquest any són "molt positives", ja que només durant el primer trimestre ha aconseguit unes vendes d'un milió d'euros.

Fundada el 2014, Parlem està present al mercat amb un catàleg integral per a particulars i empreses que inclou serveis de telefonia fixa, mòbil, accés de banda ampla, fibra òptica i centraleta virtual.

Més informació
Parlem factura 3 MEUR el 2017, més que el doble que l’any anterior
Parlem tanca l’ampliació de capital amb 810.000 euros
L'1-O dispara els clients de Parlem un 45%
Avui et destaquem
El més llegit