Parlem tanca l’ampliació de capital amb 810.000 euros

L’operadora catalana ha aconseguit 210.000 euros a través d’inversions de més d’un centenar de clients

L'actor Joel Joan protagonitza la campanya de comunicació de la companyia | Parlem L'actor Joel Joan protagonitza la campanya de comunicació de la companyia | Parlem

Parlem, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, ha completat l‘ampliació de capital de 810.000 euros destinada al llançament de fibra simètrica, començat el passat 11 de gener, i a les campanyes de màrqueting associades. La companyia ja havia tancat un tram de 600.000 euros amb els socis actuals i nous, i havia reservat un altre tram d’aquesta ampliació –els 210.000 euros restants– per als clients actuals o nous que vulguin esdevenir socis.

Articulat a través de la plataforma d’inversió online The Crowd Angel – que ha participat en el finançament de startups com Deliveroo o Glovo – els clients podien invertir amb participacions mínimes de 1.000 euros.

Els més de 100 inversors particulars que han entrat rebran descomptes del 15% en qualsevol servei de Parlem. L’objectiu amb aquesta acció era popularitzar la participació en la companyia, en previsió d’una possible sortida a Borsa al  2019, i aconseguir free float.

L’operadora de telecomunicacions, que va arribar a EBITDA positiu durant el darrer trimestre de l’any 2017, va multiplicar per 2,3 les vendes respecte el mateix període de l’any anterior. La previsió de facturació per el 2017 és de 3 milions d’euros que, comparada amb els 1,3 milions d’euros facturats el 2016, suposa un increment superior al doble.

Més informació
Parlem surt dels nombres vermells
Parlem duplica la facturació
Parlem preveu facturar enguany 1,5 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit