Parlem trenca el rècord de facturació semestral amb 15,2 MEUR

L'empresa dispara un 79% els seus ingressos després de la sortida a borsa i l'adquisició de les operadores Octel i Tecnoso

Imatge d'una botiga física de Parlem Telecom a Terrassa | EP Imatge d'una botiga física de Parlem Telecom a Terrassa | EP

El grup Parlem Telecom ha registrat la seva millor xifra de facturació semestral durant la primera meitat de 2021. L'empresa catalana ha assolit uns ingressos de 15,2 milions d'euros, un increment del 79% respecte del mateix període de 2020, quan en va aconseguir 8,5 milions. La companyia de telecomunicacions celebra uns resultats que "ofereixen unes perspectives òptimes per la resta de l'exercici", i esperen superar a finals d'any els 18,7 milions d'euros aconseguits fins al darrer desembre.

Segons l'empresa, els bons resultats han estat facilitats pel creixement inorgànic provocat per les adquisicions de les operadores locals Octel (València) i Tecnoso (Taradell). La xifra de facturació, però, encara no reflexteix la "sòlida" sortida a borsa del grup a finals del juliol. Parlem va entrar a cotitzar al BME Growth amb un valor total de 45,3 milions d'euros i un preu de les seves accions de 2,83 euros. Actualment, però, el valor de la companyia ha arribat fins als 76,4 MEUR, amb accions a 4,75 euros i una rendibilitat anual del 67,8%.

Des de la sortida a borsa, Parlem ha accelerat també el pla d'expansió territorial mitjançant l'obertura de cinc noves botigues físiques i del llançament d'Aproop, la nova operadora de telecomunicacions de proximitat valenciana. La companyia destaca també les concessions per part d'onze consistoris catalans de diversos contractes de telecomunicacions, així com la seva participació en el Pla Pilot 5G a Catalunya, com a factors rellevants del seu creixement.

Més informació
Parlem obre cinc botigues al setembre
Parlem Telecom tanca un acord de col·laboració amb Amazcat
Avui et destaquem
El més llegit