Parlem surt dels nombres vermells

L’operadora de telecomunicacions duplica les vendes i preveu tancar l’any amb una facturació de 3 milions d'euros

Ernest Pérez-Mas, president delegat de Parlem Ernest Pérez-Mas, president delegat de Parlem

Parlem, l’operadora de telecomunicacions catalana, ha assolit un EBDITA positiu durant aquest darrer trimestre (de juliol a setembre) i ha multiplicat per 2,3 les vendes respecte al mateix trimestre de l’any anterior, per la qual cosa s’enfila cap als beneficis.

La companyia preveu superar el milió d’euros de facturació l’últim trimestre de l’any (d’octubre a desembre) i tancar el 2017 amb una facturació de 3 milions d’euros, més que el doble que l’exercici anterior, quan va arribar als 1,3 milions d’euros. Tot i això, l’any passat l’empresa preveia tancar el 2017 amb una facturació de 4 milions d’euros.

Gràcies al creixement de la companyia, Parlem ha incrementat la plantilla en 9 treballadors, fins a arribar a un total de 36 empleats. A més, l’operadora espera accelerar aquest creixement amb el llançament de l’oferta de Fibra, telefonia fixa i mòbil que arribarà a 2.082.000 unitats immobiliàries i que estarà disponible a mitjans de novembre.

Segons el president i conseller delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas, “tot això ha estat possible gràcies a l’adequació de tarifes i la millora continuada dels serveis de la companyia, fins a convertir-se en una de les més versàtils del mercat”.

L’empresa, amb un patrimoni de 6,6 milions d’euros, compta amb MásMóvil com a soci industrial i accionista, a més d’Ona Capital, Inverready i el mateix Pérez-Mas. 

Més informació
Parlem duplica la facturació
Parlem, la nova operadora de telefonia catalana
Avançsa injecta un milió d'euros a l'operadora Parlem
Avui et destaquem
El més llegit