Pastas Gallo trasllada la seu social a Còrdova

L'empresa té fàbriques a Granollers, El Carpio i Esparraguera i compta amb una plantilla de més de 400 treballadors

La fàbrica de Granollers de Pastas Gallo | Cedida La fàbrica de Granollers de Pastas Gallo | Cedida

Pastas Gallo ha decidit traslladar la seva seu social, actualment situada a Barcelona, a El Carpio (Còrdova) a causa de la incertesa generada a Catalunya després de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

En un comunicat, la companyia ha destacat que necessita operar en un ambient d'estabilitat i que la definició de Catalunya en l'entorn europeu comunitari és "decisiva" per al seu posicionament.

"De cara a garantir la seguretat jurídica i els interessos dels nostres consumidors, clients, treballadors i accionistes hem pres la resolució de traslladar la nostra seu social a la província de Còrdova, on tenim la més gran de les nostres fàbriques", ha sostingut Pastas Gallo en un comunicat.

L'empresa, que compta amb una plantilla superior als 400 treballadors, ha destacat que respecta cadascuna de les opinions personals, però adverteix: "Sense que cap d'elles ens representi".

Ara, Pastas Gallo ha sostingut que centrarà els seus esforços en innovació i solucions pràctiques per a una alimentació equilibrada i a les seves fàbriques de El Carpio, Granollers i Esparreguera (Barcelona).

Més informació
Gallo especialitza la planta d'Esparraguera en pasta sense gluten
Avui et destaquem
El més llegit