PepsiCo tanca la planta de Marratxí

La clausura del centre afecta els 27 empleats però no l'equip de l'àrea comercial que la multinacional té a Balears

Ampolles de Pepsi
Ampolles de Pepsi

La multinacional dels refrescs PepsiCo tancarà la planta embotelladora que té a Marratxí que opera des del 1963, una decisió que va comunicar a l'Ajuntament d'aquesta localitat la setmana passada.

Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Marratxí, que s'ha mostrat disposat a col·laborar amb l'empresa per trobar una solució per als treballadors.

Per la seva banda, l'empresa ha anunciat en un comunicat que ha constituït una taula de diàleg amb els empleats i els seus representants, amb l'objectiu de "aconseguir un acord que reconegui als 27 treballadors de la planta per la seva dedicació i compromís constants".

La multinacional ha explicat que la planta "es troba davant una confluència de dificultats que fa inviable la seva continuïtat". Segons ha indicat l'empresa, aquesta planta registra nivells baixos d'ús de la seva capacitat i a més és petita i "obsoleta".

Sumat al fet d'estar situada en centre urbà de la població, això suposa "una sèrie de limitacions tècniques i operatives".

Amb tot, PepsiCo ha aclarit que Balears "segueix sent un mercat important per a la companyia". La decisió afectarà 27 treballadors de la planta embotelladora però no a l'equip d'aproximadament 70 persones a l'àrea comercial que PepsiCo té a Balears.

Segons ha incidit l'empresa, el cessament d'activitat de la planta de Marratxí tampoc afecta a cap altra unitat de negoci de PepsiCo a Espanya, que actualment dóna feina a aproximadament 2.500 persones entre plantes de producció, personal de vendes i oficines.

Més Informació
Coca-Cola o Pepsi?
Pepsi, Ikea i Apple, entre les empreses que evadeixen impostos gràcies a Luxemburg
Avui et destaquem
Comentaris