Pere Tarrés i Caprabo ofereixen convivències a menors en risc d'exclusió

La iniciativa concedirà beques a nens d'entre sis i 16 anys per participar en activitats d'estiu

Gairebé 4.000 menors gaudiran d'estades d'estiu gratuïtes | Europa Press Gairebé 4.000 menors gaudiran d'estades d'estiu gratuïtes | Europa Press

La Fundació Pere Tarrés i Caprabo han unit forces en la campanya solidària Ara més que mai, cap nen ni nena sense colònies per concedir beques a menors d'entre sis i 16 anys de famílies en risc d'exclusió social a Catalunya perquè puguin participar en convivències o activitats d'estiu. És el segon any en que ambdues entitats col·laboren en la iniciativa que, el 2020, va permetre que 3.696 menors assistissin a campaments d'estiu en diferents poblacions de tota Catalunya -com Tiana, Sabadell (Barcelona) o Calafell (Tarragona)-.

Els campaments d'estiu que organitza la Fundació Pere Tarrés es duen a terme "en cases de colònies i centres educatius de totes les províncies de Catalunya". Caprabo col·labora amb les necessitats d'alimentació d'aquests nens i joves durant la seva estada en les cases, en les quals es realitzen tallers educatius, dinàmiques, sensibilització amb el medi ambient i jocs, a més de practicar esport, entre altres activitats.

Des que la Fundació Pere Tarrés desenvolupa aquesta iniciativa solidària fa més d'una dècada, gairebé 30.000 menors de famílies en situació de vulnerabilitat han pogut participar en els campaments d'estiu.

Més informació
Caprabo recull donacions per WWF en la defensa de la natura
Els supermercats Caprabo: una nova aventura
Avui et destaquem
El més llegit