Les pizzes quadrades Squadra PizzaLab arriben a Barcelona

L’empresa gironina nascuda durant el confinament s’expandeix i crea 20 nous llocs de feina

Adrià Reixach, Juan Pablo Claret, Joel Serra i Marc Almeda, equip fundador d'Squadra | Cedida Adrià Reixach, Juan Pablo Claret, Joel Serra i Marc Almeda, equip fundador d'Squadra | Cedida

Squadra PizzaLab, la marca gironina de pizzes quadrades s’expandeix i obre un nou restaurant a Barcelona. L’empresa nascuda durant el confinament inaugurarà un nou local de 170 metres quadrats ubicat a la Via Augusta el proper 21 de novembre. Amb aquest pla d'expansió, l'empresa té previst crear 20 nous llocs de feina.

Squadra PizzaLab ofereix pizzes “deformades” per emportar i delivery amb una massa d’elaboració artesanal i fermentació de 72 hores, un producte tradicional, amb productes de qualitat i quilòmetre zero. En la cuina-laboratori d'Squadra PizzaLab alteren tots els factors per deformar la tradició i investigar les possibilitats del producte. Les pizzes estaran disponibles en apps de delivery com Glovo i també per recollir al local.

L'empresa ha invertit 300.000 euros per impulsar el nou restaurant, que comptarà amb una cuina per absorbir grans volums de comandes a la planta baixa i al primer pis una zona de menjador. Amb aquesta nova obertura l’empresa preveu assolir una facturació d’1,8 milions d’euros.

Marc Almeda, Juan Pablo Claret, Adrià Reixach i Joel Serra van començar a treballar en el projecte empresarial l'any 2018 però es van veure aturats, dos anys més tard, per la pandèmia. Tot i així, durant el confinament i incorporant els altres membres a l’equip van reactivar-se: “Teníem clar què volíem fer i quin sentit volíem donar-li, però ens faltava el més important... aprendre a fer pizzes, ja que cap dels quatre en tenia la mínima idea. De fet la primera que vam fer va ser un desastre”, comenten els emprenedors. 

El primer restaurant al carrer Bisbe Lorenzana 46 de Girona va obrir el novembre del 2020, compta amb una plantilla de 10 treballadors i treu cada hora 50 pizzes del forn. El passat mes de juliol van obrir un nou local a la Cerdanya i, a mitjà termini, tenen previst obrir-ne, com a mínim, sis locals en diferents ubicacions.

Més informació
La gironina Caber obre un showroom de decoració a Barcelona
Inversió històrica de més de 600 milions de l'empresa gironina Grup Padrosa i un fons internacional
Avui et destaquem
El més llegit