Planeta publicarà llibres basats en sèries de Netflix

Com a part de la col·laboració, l'editorial publicarà en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel·les, llibres de no ficció i còmics

Planeta gestionarà els drets internacionals de publicació de tots els llibres que es publiquin | iStock Planeta gestionarà els drets internacionals de publicació de tots els llibres que es publiquin | iStock

El Grup Planeta publicarà llibres basats en sèries de Netflix, com La casa de papel, Élite i La casa de las flores, han anunciat tots dos representants en un comunicat després de tancar un acord editorial. Com a part de la col·laboració, Planeta publicarà en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel·les, llibres de no ficció i còmics que ampliaran els universos narratius i creatius de les aclamades sèries de Netflix.

Més info: La tele en temps de Netflix

Planeta també gestionarà els drets internacionals de publicació de tots els llibres que es publiquin, i els primers títols començaran a arribar a les llibreries a la tardor del 2019. "Estem molt il·lusionats d'associar-nos amb Grup Planeta per ampliar l'abast i l'univers de tres de les nostres sèries en espanyol més universals", ha destacat el vicepresident de contingut original de Netflix, Paco Ramos. I afegeix que són títols molt estimats pels nostres membres a tot el món i estem orgullosos que els escriptors hispanoparlants s'inspirin en aquestes grans històries i personatges". 

"En un món cada vegada més global, amb estrets vincles entre la publicació de llibres i els continguts audiovisuals, estem molt contents amb l'acord aconseguit amb Netflix i amb la possibilitat de publicar els llibres d'aquestes sèries que estan triomfant a escala mundial", subratlla el director general de la Divisió de Llibres de Grup Planeta, Jesús Badenes.

Més informació
Movistar i Netflix, la revolució en ‘streaming’
Futbol a Netflix i 'hackers' contra bars pirates
Netflix, la mobilitat del futur?
Avui et destaquem
El més llegit