Planeta relleva José Manuel Lara per Carlos Fernández com a conseller delegat

El canvi es produeix a proposta del president per impulsar la companyia en un context global de "gran transformació dels models de negoci"

L'edifici de l'Editorial Planeta L'edifici de l'Editorial Planeta

El Consell d'Administració del Grupo Planeta ha aprovat el relleu de José Manuel Lara García com a conseller delegat per la figura de Carlos Fernández, fins ara vicepresident executiu, ha informat el grup aquest dilluns en un comunicat.

El canvi s'ha produït a proposta del president, José Creuheras, i amb la finalitat d'impulsar la companyia en un context global de "gran transformació dels models de negoci" en els àmbits del llibre, la informació, la formació i l'entreteniment audiovisual.

Fernández està vinculat al Grupo Planeta des de fa més de 25 anys i al llarg de la seva trajectòria professional ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins de l'organització. Va ser conseller delegat del Grupo Planeta durant 11 anys fins que al febrer del 2015 va ser nomenat vicepresident executiu.

El Grupo Planeta és un grup editorial i de comunicació líder a Espanya i Amèrica Llatina, el segon grup editorial més gran a França i setè del món.

9.000 treballadors en més de 20 països

És un grup multinacional de capital íntegrament familiar, propietat de la família Lara, que compta amb 9.000 treballadors i opera en més de 20 països a tot el món.

En l'àmbit editorial el Grupo Planeta té més d'un centenar de segells editorials que publiquen més de 6.000 novetats a l'any en espanyol, francès, català, portuguès i italià.

El Grupo Planeta, a través de la societat Planeta DeAgostini és també l'accionista de referència d'Atresmedia, grup de comunicació espanyol amb canals de grup de comunicació espanyol amb canals de televisió i ràdio.

Més informació
Planeta també trasllada la seu social a Madrid
José Creuheras, nou president del Grup Planeta
El Grupo Planeta preveu millorar resultats
Avui et destaquem
El més llegit