Planeta també trasllada la seu social a Madrid

El primer grup editorial i de comunicació de l'Estat lidera el mercat a Espanya i Amèrica Llatina amb més de 100 segells

La seu del Grup Planeta a Barcelona La seu del Grup Planeta a Barcelona

El consell d'administració del Grupo Planeta ha decidit que traslladarà el seu domicili social a Madrid, després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi dit al Parlament que assumeix que Catalunya ha de ser un Estat encara que plantejant suspendre-ho unes setmanes per dialogar amb l'Estat. 

En un comunicat, el grup ha considerat necessari, arribat el cas, traslladar la seva seu social fora de Catalunya "per protegir els interessos dels seus accionistes, dels seus empleats i del projecte empresarial".

En qualsevol cas, ha apuntat que el trasllat del domicili social no comportaria moviment d'empleats, ja que el grup compta amb seus operatives en diverses ciutats d'Espanya.

Planeta és el primer grup editorial i de comunicació espanyol de capital familiar que lidera una oferta sobre cultura, formació, informació i entreteniment audiovisual.

Des de la fundació d'Editorial Planeta a Barcelona per José Manuel Lara Hernández, el 1949, el grup s'ha convertit en una multinacional amb presència especialment destacada a Espanya, França, Portugal i Amèrica Llatina.

Lidera el mercat editorial a Espanya i a Amèrica Llatina, i compta amb més de 100 segells editorials que abasten tots els gèneres literaris i un catàleg de més de 15.000 autors espanyols i estrangers, clàssics i contemporanis.

Més informació
Una televisió per a cada espectador
Com monetitzar les xarxes socials
L'editorial científica MDPI obre seu a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit