Els Premis EmprènXXI reconeixen la innovació i el millor talent emprenedor

Els guardons premien les empreses d'Espanya i Portugal que ofereixen les millors solucions a alguns dels principals reptes que planteja la societat actual

Els guanyadors de la 17a edició dels Premis EmprènXXI | Cedida Els guanyadors de la 17a edició dels Premis EmprènXXI | Cedida

CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, juntament amb les seves diferents àrees, divisions i filials del Grup, ha lliurat els guardons de la fase de Reptes dels Premis EmprènXXI. Aquesta convocatòria té l'objectiu de reconèixer les empreses d'Espanya i Portugal que ofereixen les millors solucions a alguns dels principals reptes als quals s'enfronta la societat actual, com la conservació del planeta o l'envelliment de la població, entre d'altres. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Ministeri d'Indústria i Turisme, a través d'Enisa, a Espanya, i del Banc BPI a Portugal.

Més info: Alice Biometrics i Lain Tech, entre les firmes guanyadores dels 'Premis EmprènXXI'

Les startups premiades en aquesta 17a edició dels Premis EmprènXXI han estat Nova Industria Galega, Gravity Wave, The Blue Box Biomedical Solutions, Showee Smart Wellness, Eonesia-Gamificación Inmersiva, Nuwe, Nidus Lab, PandaGo, Cafler, Colibid, Hotel Treats i Oratrex. El jurat, integrat per més de 100 persones -representants del Grup CaixaBank, Enisa, Banc BPI i partners més rellevants de l'ecosistema emprenedor-, ha destacat l'elevat nivell de les empreses participants i, especialment, de les guanyadores, per oferir les millors solucions als principals desafiaments de la societat en l'actualitat des d'una perspectiva innovadora.

En aquesta última edició, els premis s'han repartit en sis categories o reptes. Cada repte inclou dos desafiaments, reconeixent així dues companyies diferents. Les 12 startups guanyadores han rebut una dotació econòmica de 12.000 euros cadascuna. També s'han atorgat dos accèssits especials amb una dotació de 9.000 euros cadascun. El premi Sostenibilitat, a la companyia més sostenible, a partir dels criteris ESG, impulsat per Sostenibilitat de CaixaBank i CaixaBank Dualitza, s'ha lliurat a la startup PandaGo.

Les 12 startups guanyadores han rebut una dotació econòmica de 12.000 euros cadascuna

Per la seva banda, el premi DeepTech a la innovació tecnològica més disruptiva, impulsat per CaixaBank Tech, a l'empresa Colfeed4Print, una spin-off del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) dedicada a la fabricació de filaments i grànuls per a la impressió 3D. A més, s'ha lliurat el reconeixement a una Trajectòria AlumniXXI, impulsat per CaixaBank Banca Privada, a Genially, startup andalusa que va ser la guanyadora de la categoria Negocis Digitals dels Premis EmprènXXI el 2017.

Més informació
CaixaBank reconeix sis startups amb els Premis EmprènXXI
Avui et destaquem
El més llegit