Alice Biometrics i Lain Tech, entre les firmes guanyadores dels 'Premis EmprènXXI'

Els guardons estan organitzats per CaixaBank i ENISA

Imatge de les firmes guanyadores | CaixaBank Imatge de les firmes guanyadores | CaixaBank

Alice Biometrics, Bemyvega, Lain Tech, Bread Free, Medical Plasmas i Hoteverse són les firmes guanyadores de la setzena edició dels Premis EmprènXXI, uns guardons impulsats per CaixaBank i ENISA, l’empresa adscrita al ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. El jurat ha valorat les propostes de les empreses premiades per solucionar els reptes actuals de la societat. Els guanyadors formaran part de la comunitat AlumniXXI, que és un punt de trobada per a l’intercanvi de coneixements, idees i experiències entre els fundadors i fundadores de les empreses premiades al llarg de la història dels Premis EmprènXXI.

Es tracta d’una iniciativa que combina una comunitat virtual i trobades presencials que ajuda a reforçar vincles i crear sinergies entre els qui hagin estat premiats i l’ecosistema emprenedor i de la innovació. A la fase final, l’organització també ha volgut reconèixer les candidatures de Rever, Deale, Thermogreen, Ai Labs Group, Legit Health, Deep Detection i LUGGit. Els premis inclouen una dotació econòmica de 20.000 euros i un programa de formació internacional. Des de l’any 2007, l’acompanyament derivat dels premis ha beneficiat més de 465 empreses i, a la vegada, ha mobilitzat 7,5 milions d’euros. 

El treball tècnic que hi ha darrere dels premis es vehicula a través de la col·laboració entre les diferents branques del grup CaixaBank: AgroBank, CaixaBank Digital Business, CaixaBank Payments & Consumer, Zone2boost, Imagin, MicroBank, VidaCaixa, Banca d’Empreses, CaixaBank Hotels&Tourism, CaixaBank Banca Privada, Banca de Particulars, Banca Negocis, CaixaBank Tech, CaixaBank Sèniors, CaixaBank Real Estate & Homes i Banc BPI. Mitjançant DayOnel'entitat bancària gestiona el seu negoci de serveis financers per a startups.

Més informació
CaixaBank llança una ‘app’ pionera per convertir els mòbils en datàfons sense dispositiu addicional
CaixaBank i Google impulsen la innovació en analítica de dades
Els accionistes de CaixaBank aproven la reelecció de Gortázar
Avui et destaquem
El més llegit