El president de la Fundació Bancària la Caixa, Isidre Fainé, i el president de MicroBank, Antonio Vila | Cedida
El president de la Fundació Bancària la Caixa, Isidre Fainé, i el president de MicroBank, Antonio Vila | Cedida

Prèstecs als millors estudiants per estudiar a l’estranger

La Fundació Bancària la Caixa i MicroBank acorden condicions preferents per als candidats que han quedat fora de la convocatòria de beques La Caixa

El president de la Fundació Bancària la Caixa, Isidre Fainé, i el president de MicroBank, Antonio Vila, han signat un conveni de col·laboració perquè els candidats excel·lents que no hagin obtingut una de les beques de La Caixa puguin accedir a un finançament en condicions preferents per cursar estudis de postgrau a l’estranger.

En aquest sentit, els candidats seran informats que, en el cas que no obtinguin la beca, podran accedir a un préstec, “amb condicions molt favorables i sense cap tipus d’aval ni garantia”, explica l’entitat, que els cobrirà la matrícula dels estudis que vulguin cursar i les despeses de manutenció corresponents.

La Fundació Bancària la Caixa bonificarà a l’estudiant els interessos del préstec rebut durant el període de carència, que va des de la formalització de l’operació fins a un any després de finalitzar els estudis finançats i amb un màxim de 42 mensualitats. Des de La Caixa apunten que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és donar l’oportunitat a aquests joves excel·lents perquè puguin estudiar i formar-se als millors centres o universitats del món”.

120 estudiants becats

A la convocatòria 2018 de les beques la Caixa de postgrau a l’estranger s’hi han presentat 1.226 candidats, 483 dels quals han estat qualificats com a excel·lents en la fase de preselecció, i d’aquests, 120 han obtingut una de les beques.

Des de l’inici del Programa de Beques de postgrau a l’estranger, el 1982, fins a la convocatòria de l’any 2018, La Caixa ha destinat una inversió acumulada de més de 160 milions d’euros a la formació de 3.335 estudiants espanyols a l’estranger.

 

 

Més informació
L'Obra Social La Caixa convoca 227 beques de postgrau
Avui et destaquem
El més llegit