Els bitllets de l'AVLO costaran entre 10 i 60 euros

El nou 'low cost' de Renfe s'estrenarà el 6 d'abril coincidint amb la Setmana Santa i ho farà en la línia que uneix Madrid amb Saragossa i Barcelona

El ministre de Foment en funcions i el president de Renfe | Cedida El ministre de Foment en funcions i el president de Renfe | Cedida

Els bitllets de l'AVLO, el nou AVE low cost de Renfe, tindran un preu d'entre 10 i 60 euros. Així ho proposarà el president de Renfe, Isaías Táboas, en el proper consell d'administració de la companyia, segons ha confirmat VIA Empresa. L'objectiu de Táboas és proposar un sistema de preus revenue, és a dir, de gestió de preus i descomptes.

Més info: AVLO, l'AVE 'low cost' arriba el 6 d'abril

Renfe posarà en marxa el 6 d'abril del 2020 l'AVLO, que vestirà de color morat, i posarà a la venda els bitllets a finals del proper mes de gener. L'operadora iniciarà l'explotació del nou servei coincidint amb la Setmana Santa i en la línia que uneix Madrid amb Saragossa i Barcelona.

Es tracta del corredor que més mobilitat de viatgers registra del país i el que més competència té amb l'avió. No obstant això, la companyia preveu anar estenent el seu AVE barat a altres línies "una vegada es consolidi el servei". Així, Renfe pren la davantera als dos operadors que entraran a competir amb l'empresa pública quan a la fi de 2020 es liberalitzi el transport de viatgers amb tren AVE, donat ja SNCF i Trenitalia ja han avançat la seva intenció de fer-ho amb serveis a preus assequibles.

Més informació
Renfe posarà a la venda al gener els bitllets per a l'AVE 'low cost'
Un AVE per la porta del darrere
Avui et destaquem
El més llegit