'Promo Barcelona', Renfe i el Gremi d'Hotels s'alien per superar el MWC

S'ofereixen paquets amb descomptes superiors al 30% per a viatges i allotjament en hotels de 3 i 4 estrelles

Renfe i Gremi d'Hotels llancen la campanya 'Promo Barcelona'. | Cedida Renfe i Gremi d'Hotels llancen la campanya 'Promo Barcelona'. | Cedida

El Gremi d'Hotels de Barcelona s'ha aliat amb Renfe per llançar ofertes combinades que ajudin a pal·liar els efectes de la suspensió del Mobile World Congress (MWC) pel risc del coronavirus. Ambdues entitats han acordat la proposta Promo Barcelona en virtut de la qual es combinen bitllets de tren amb estades a la capital catalana en hotels de tres i quatre estrelles.

La iniciativa s'ha activat aquest dilluns i, segons els seus impulsors, permet aconseguir descomptes superiors al 30%. L'oferta, accessible a través del web de Renfe, està disponible per viatjar a la capital catalana entre els dies 24 de febrer i 1 de març. La companyia ferroviària reforçarà els serveis d'Ave – Llarga Distància en tots els corredors per absorbir la demanda.

L'oferta es pot trobar en tots el serveis que enllacen Barcelona amb Madrid, Andalusia, la costa del Mediterrani i el nord peninsular. Aquesta és la primera iniciativa en la que Renfe i el Gremi d'Hotels de Barcelona col·laboren en la creació d'un producte específic.

Més informació
Rescat i grafits, els Sants Innocents de Renfe
SNCF i Air Nostrum competiran amb Renfe per l'AVE
Avui et destaquem
El més llegit