PronoKal Group adquireix l'empresa italiana de dietètica SDM

L'empresa catalana propietat del fons Abac Solutions s'expandeix en el negoci de la dietètica

Joan Fondevila, CEO de PronoKal Group, i Josep Maria Francés, 'country manager' a Iberia.
Joan Fondevila, CEO de PronoKal Group, i Josep Maria Francés, 'country manager' a Iberia.

L'empresa catalana PronoKal Group, propietat del fons Abac Solutions, ha tancat l'adquisició del 100% de la companyia italiana Società Dietetica Media (SDM), especialitzada en mètodes amb prescripció mèdica de pèrdua de pes basats en dieta cetogènica.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, d'aquesta forma PronoKal Group dóna un impuls al procés d'expansió projectat a inicis d'any, que planteja entrar en nou països en els propers cinc anys per ampliar la seva presència internacional accedint a mercats estratègics com Colòmbia, Xile i Itàlia.

PronoKal Group ha tancat el 2017 amb una facturació de 50 milions d'euros, un 16% més que l'any anterior, i ha comprat SDM, fundada en 1998 i amb una facturació d'uns vuit milions.

SDM és present des del 2013 també a Turquia i Polònia, territoris en els quals PronoKal Group també tindrà accés gràcies a aquesta compra, la qual cosa li suposarà sumar un 20% addicional a la facturació del grup.

L'empresa d'origen català, que va néixer el 2004, està especialitzada en el desenvolupament i la implementació de tractaments mèdics per a la pèrdua de pes, i és present en més de 15 països.

Més informació
Abac agafa les regnes de la restauració de Heineken
El fons Abac pren el control de la igualadina Plating Brap
Avui et destaquem
Comentaris