Proquimia Cosmetics eleva les vendes fins a 4,5 milions d'euros

L'empresa de formulació, producció i envasament de maquillatge factura un 12% més

Joan Serra de Proquimia | EP
Joan Serra de Proquimia | EP

Proquimia Cosmetics ha facturat el 2017 un total de 4,5 milions d'euros, un 12% més que en l'any anterior. L'empresa dedicada a la formulació, producció i envasament de productes cosmètics informa en un comunicat que ha ampliat la seva activitat empresarial amb una nova línia de negoci dedicada al sector de la perfumeria.

La companyia catalana ha invertit 200.000 euros per crear aquesta nova divisió dedicada als perfums i equipada amb els últims avenços tecnològics del sector. Amb aquesta inversió la companyia vol augmentar el seu volum de negoci respecte al del 2017.

"Ara tenim l'estructura necessària per fabricar tota mena de perfums per a tercers, amb rapidesa i flexibilitat (...). Podem dur a terme qualsevol mena de projecte relacionat amb el sector de la perfumeria", ha assegurat el director general de l'empresa, Joan Serra.

Des de Proquimia Cosmetics esperen seguir amb els plans de creixement i d'expansió fixats per als pròxims anys, així com ampliar el mercat i les oportunitats de negoci tant al mercat nacional com internacional.

Proquimia Cosmetics és una empresa familiar fundada l'any 1982, la seu de la qual està a Ripollet i que compta amb una plantilla de 40 persones, amb instal·lacions de 5.000 metres quadrats i les exportacions de la qual assoleixen el milió d'euros.

Més Informació
Proquimia Cosmetics inverteix un milió d'euros en la seva planta de Ripollet
Proquimia Cosmetics factura 4,5 milions d'euros el 2016
Avui et destaquem
Comentaris