Proquimia Cosmetics inverteix un milió d'euros en la seva planta de Ripollet

L'empresa de producció i envasament de productes cosmètics i de perfumeria amplia la logística del seu centre

L'empresa especialitzada en la producció i l'envasament de productes cosmètics i de perfumeria, Proquimia Cosmetics, invertirà un milió d'euros en el desenvolupament tecnològic i l'ampliació logística del seu centre de producció, a la seu que la companyia té a Ripollet.

Bàsicament ha adquirit nova maquinària d'última generació de tancament de tubs de plàstic i laminatge per mitjà d'aire calent, una nova tècnica iniciada als Estats Units i que permet la il·lustració amb serigrafia digital i amb fotografies exteriors de gran qualitat, sent una de les primeres empreses a Espanya a aplicar-les, segons ha informat en un comunicat.

El director general, Joan Serra, ha assenyalat que aquestes noves eines a més d'"un millor acabat dels productes, també permetran incrementar la producció".

La inversió forma part del pla estratègic d'expansió per als pròxims dos anys i que té com a objectiu incrementar la productivitat i potenciar el seu desenvolupament al mercat intern i extern.

A més, l'ampliació de les seves instal·lacions consistirà en la comunicació interna de totes les seves naus, arribant als 5.000 metres quadrats de superfície operativa.

Proquimia Cosmetics va incrementar en un 20% les seves exportacions el 2016 i va créixer un 15%, amb una facturació que va ascendir a 4,5 milions d'euros.
Avui et destaquem
El més llegit