Puig inverteix 15 MEUR a Hospitalet de Llobregat

La firma tancarà la fàbrica del Besòs i repartirà la producció entre Vacarisses i Alcalá de Henares

Puig invertirà 15 milions d'euros en la construcció d'una nova seu corporativa a l'Hospitalet de Llobregat, segons informa Expansión. Aquestes instal·lacions, situades als voltants de la plaça Europa, acolliran personal d'oficines, departament d'R+D, enginyeria, compres i embalatge. El projecte de l'edifici ha estat desenvolupat per Inmo i Colonial.

Una part important de la plantilla arribarà procedent de la planta del Besòs, inaugurada l'any 1995. A partir d'ara, Puig concentrarà la producció a les fàbriques de Vacarisses (Vallès Occidental) i Alcalá de Henares, municipi enclavat a la rodalia de Madrid. El moviment s'ha tancat després d'unes llargues negociacions amb els sindicats.

El grup cosmètic va tancar el 2021 amb uns beneficis de 234 milions d'euros i unes vendes de 2.585 milions. Aquesta xifra representa un increment d'un 68% respecte del balanç de l'any anterior. En paral·lel, el passat mes de juliol, Puig es va convertir en l'accionista majoritari de la colombina Loto del Sur.

Més informació
Puig consolida la seva presència a l'Índia
Puig compra la marca de luxe sueca Byredo per uns 1.000 MEUR
Puig tanca el 2021 amb 2.585 MEUR de facturació
Avui et destaquem
El més llegit