Albert Isern, director tècnic de Monocrom al pòdcast 'Punt d'inflexió | Acció
Albert Isern, director tècnic de Monocrom al pòdcast 'Punt d'inflexió | Acció

Punt d'inflexió #10: Adaptar-se amb Monocrom

El cas de Monocrom a 'Punt d'inflexió', l'empresa que produeix làsers per a pals de golf, per a centrals nuclears o, fins i tot, per viatjar a Mart amb l’Agència Espacial Europea

Avui parlem de la capacitat de transformar el teu producte. I ho fem acompanyats de l’Albert Isern, director tècnic de Monocrom. La seva empresa està especialitzada en components làser, però encara els va millor transformar-los perquè puguin adaptar-se a les necessitats del client.

És de les poques empreses al món que poden crear components làsers i aquesta necessitat d’adaptar-se els ha portat a acceptar tota mena de comandes per part dels seus clients: làsers per a pals de golf, per a centrals nuclears, per a màquines depiladores o, fins i tot, per viatjar a Mart amb l’Agència Espacial Europea.

Més info: Punt d'inflexió #9: Futur. Amb Bernat Carreras de Bold

En aquest episodi ens acompanya Joan Martí, director d’Estratègia empresarial d’Acció. “Les empreses més competitives tenen un comú denominador: la capacitat d’adaptar-se i de fer-ho en el moment i la direcció adequats”.

Acció – l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- presenta el pòdcast ‘Punt d’inflexió’, en col·laboració amb VIA Empresa, per apropar a la ciutadania els moments decisius que han canviat el curs d’empreses catalanes.

 

La primera temporada del pòdcast s’allargarà fins al mes de juliol i comptarà amb el testimoni de 10 empreses que explicaran com han viscut experiències que han representat un abans i un després per a la seva empresa. 

 

Durant la primera temporada, hi participen les empreses Alier, Gesame, Bellapart, 3D Digital Venue, Venvirotech, Premium, Keybotics, Bold i Monocrom. A més, cada capítol compta amb la visió d’un expert del món de l’empresa com Xavier Marcet, Elena Busquets, Clara Navarro, Xavier Ferràs o Alfons Cornella, entre d’altres. Els capítols nous es publicaran els dimecres de manera bimensual i es podran escoltar a les plataformes Spotify, Ivoox i Youtube.

Més informació
Punt d'inflexió #8: Talent. Amb Irene Gómez de Keybotic
Punt d'inflexió #7: escoltar el client. Amb Jordi Gazo de Premium PSU
Avui et destaquem
El més llegit