Francis Casado, cofundador de 3D Digital Venue | Acció
Francis Casado, cofundador de 3D Digital Venue | Acció

Punt d'inflexió #5: Tenacitat amb 3D Digital Venue

Com es converteix un auditori pràcticament buit en una oportunitat única per tancar els primers clients? 5è capítol del pòdcast 'Punt d'inflexió' amb Acció i VIA Empresa

Hi ha moments que marquen un abans i un després en la vida d'una empresa. I curiosament, la visita a Manchester d'en Francis Casado i el seu soci va ser un dels millors moments de la seva companyia. Però, com es converteix un auditori pràcticament buit en una oportunitat única per tancar els primers clients? Casado et diria que creient en tu mateix i el teu projecte. I d'això, precisament, en parlem al capítol 5 de Punt d’inflexió: de la confiança en el projecte però sobretot de la tenacitat.

L’empresa protagonista és 3D Digital Venue, una companyia nascuda a Catalunya i present a tot el món dedicada a crear rèpliques digitals de grans recintes i estadis. Tot i que més del 70% del seu negoci és als Estats Units, a Europa han treballat en els estadis de grans clubs esportius de referència com el Camp Nou, l'Etihad Stadium o Anfiled Road.

En el capítol d’avui, dedicat a la tenacitat, comptem amb la visió de directora de Comunicació de la Mobile World Capital, Laia Corbella. "La innovació no és una ciència exacte. Va de perseverança i tenacitat. Ens han de donar temps perquè hi ha coses requereixen períodes de maduració més llargs”, apunta. 

Acció – l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- presenta el pòdcast ‘Punt d’inflexió’, en col·laboració amb VIA Empresa, per apropar a la ciutadania els moments decisius que han canviat el curs d’empreses catalanes.

 

La primera temporada del pòdcast s’allargarà fins al mes de juliol i comptarà amb el testimoni de 10 empreses que explicaran com han viscut experiències que han representat un abans i un després per a la seva empresa. 

 

A més d’Alier, durant la primera temporada, hi participaran les empreses Gesame, Bellapart, 3D Digital Venue, Venvirotech, Premium, Keybotics, Bold i Monocrom. A més, cada capítol compta amb la visió d’un expert del món de l’empresa com Xavier Marcet, Elena Busquets, Clara Navarro, Xavier Ferràs o Alfons Cornella, entre d’altres. Els capítols nous es publicaran els dimecres de manera bimensual i es podran escoltar a les plataformes Spotify, Ivoox i Youtube.

 

Avui et destaquem
El més llegit