Qida fa història al sector dels 'sènior' i capta 18 MEUR

Kibo Ventures, Creas i Ship2B Ventures entren al Consell de la startup

L'equip de Quida | Cedida L'equip de Quida | Cedida

Qida, l'empresa líder de serveis al segment sènior a casa, ha captat 18 milions d'euros en la ronda més gran de la història d'Espanya en aquest sector. Aquesta ronda de finançament inclou una ronda de capital liderada per Kibo Ventures i participada per Ship2B Ventures i l'entrada en capital de préstecs convertibles amb les aportacions de Creas i Fondo Borsa Social, juntament amb inversors individuals.

Qida té com a principal objectiu augmentar la qualitat de vida de les persones del segment sènior (majors de 65 anys), a través d'una cura de qualitat, una oferta integral de productes i serveis i l'ús de la tecnologia per facilitar un seguiment proactiu i preventiu. Des del 2018, la companyia ha multiplicat la seva mida per 25 i ha atès més de 7.500 famílies amb un 98% de satisfacció. Qida ha fet un total de cinc milions d'hores en atenció al domicili. 

Amb aquesta nova injecció de capital, la companyia consolidarà el seu posicionament com a líder a Espanya en l'atenció al segment sènior al domicili. Aquesta inversió la destinarà principalment a millorar el seu producte tecnològic, així com reforçar els diferents equips per continuar creixent i mantenint els seus alts estàndards de qualitat. A més, enfortirà la seva proposta holística per oferir un acompanyament integral al llarg de les diferents etapes del segment sènior.

Oriol Fuertes, CEO i Fundador de Qida, destaca que la inversió realitzada demostra el potencial de la companyia en un sector en auge i en un moment de mercat difícil. "Estem realment orgullosos de l'entrada de nous inversors del nivell de Kibo Ventures i de l'aposta reforçada dels tres principals fons d'impacte social d'Espanya, creiem que és una combinació guanyadora i que junts, amb l'equip de Qida, continuarem oferint la millor qualitat en els nostres serveis i la millor atenció personalitzada al segment sènior a totes les fases de la seva vida, des de la prevenció fins a la cura domiciliària”.

Més informació
El talent sènior: un malbaratament que no ens podem permetre
Echevarria, un dels setze del 'club sènior català'
Saltó, d'una botiga d'electrodomèstics a crear robots per cuidar avis
Avui et destaquem
El més llegit