Qui és la nova peça clau d'Amazon a Espanya i Itàlia?

El gegant del comerç electrònic desgina Mariangela Marseglia com a substituta de François Nuyts

Mariangela Marseglia Mariangela Marseglia

 

Amazon ha designat Mariangela Marseglia, fins ara directora de Prime Now, com a country manager de les filials espanyola i italiana (Amazon.es i Amazon.it). D'aquesta manera, Marseglia succeeix a François Nuyts que va dimitir fa tot just unes setmanes per centrar-se en nous projectes empresarials, farà la transició des del seu actual lloc i està previst que s'estreni en el seu nou càrrec el proper 25 de juny.

Segons ha informat el gegant del comerç electrònic, Marseglia s'ha mostrat "encantada" de liderar la contínua inversió de la multinacional a Itàlia i Espanya "per innovar encara més en nom de clients, petites i mitjanes empreses, autors i creadors de contingut".

Per la seva banda, el vicepresident d'Amazon EU Retail, Xavier Garambois, ha destacat que Mariangela té un "profund coneixement" dels negocis d'Amazon. "Està en una posició ideal per proporcionar continuïtat i creixement a Itàlia i Espanya a mesura que continuem enfocant-nos a proporcionar als nostres clients una millor selecció, valor i conveniència", ha afirmat. 

Més expansió i inversions

La màxima responsable de la companyia, que anteriorment havia treballat en multinacionals com Price Waterhouse Coopers, Unilever i Mars, liderarà la propera etapa de desenvolupament i expansió d'Amazon a Itàlia i Espanya. En els últims 12 mesos, Amazon ha introduït molts productes i serveis nous per als seus clients, com Amazon Preim Video, Entrega Avui gratuïta per a clients Prime, Amazon Music Unlimited i diverses marques de moda exclusives.

Aquesta ràpida expansió implica també grans inversions en infraestructures i llocs de treball. Des que Amazon va arribar a Itàlia i a Espanya ha creat més de 3.500 i 2.000 nous llocs de treball fixos a Itàlia i a Espanya, respectivament.

Per tot plegat, Amazon està ampliant els equips a tots els països, també a les noves oficines corporatives a Milà i a Madrid; els centres d'investigació i desenvolupament a Barcelona, Madrid i Torí; el centre d'atenció al client a Càller i els tres centres logístics d'Itàlia i els cinc d'Espanya.

Més informació
Amazon estrena el centre del 22@
Amazon monopolitza l'ecommerce a Espanya
El centre d'Amazon al Prat, a ple rendiment en dos anys
Avui et destaquem
El més llegit