El RACC i Miró s'alien per llançar una assegurança per a patinets elèctrics

La companyia d'electrodomèstics posa a la disposició dels seus clients la possibilitat de contractar una modalitat assistencial i una cobertura específica

Els patinets elèctrics que comercialitzarà Miró Electrodomèstics | Cedida Els patinets elèctrics que comercialitzarà Miró Electrodomèstics | Cedida

El RACC i Miró Electrodomèstics han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual es podrà adquirir a qualsevol botiga de la companyia d'electrodomèstics el carnet RACC Scoot, una modalitat assistencial i una cobertura específica per als vehicles de mobilitat urbana, segons han informat en un comunicat. Aquesta aliança reforça l'aposta de la companyia en la línea de negoci de mobilitat urbana i transport sostenible llançada l'any passat.

D'aquesta manera, la companyia d'electrodomèstics posa a la disposició dels seus clients la possibilitat de contractar una modalitat assistencial i una cobertura específica per a aquest tipus de transport. Les sinergies establertes afermen la divisió especialitzada a comercialitzar patinets elèctrics i accessoris per al vehicle elèctric en els seus establiments més grans.

Més info: La febre dels patinets elèctrics

RACC Scoot compta amb dues modalitats creades per oferir als clients la cobertura més convenient en función de les seves necessitats. D'una banda, RACC Scoot ofereix un segur de responsabilitat civil de fins a 150.000 euros per a qualsevol accident amb tercers, així com assistència jurídica per resoldre qualsevol tipus de dubtes i la gestió dels recursos de multes. Sobre la cobertura sanitària, l'assegurança posa a l'abast del client assistència urgent amb cobertura de les despeses mèdiques de fins a 600 euros, i un metge de guàrdia disponible 24 hores.

Per la seva banda, RACC Scoot + inclou les condicions anteriorment comentades i, a més, eleva l'assegurança de responsabilitat civil fins als 300.000 euros i ofereix assistència mecànica al patinet elèctric per procedir a la seva reparació en el lloc de l'averiia.

En aquest sentit, el director general de Miró Electrodomésticos, Matteo Buzzi, s'ha mostrat satisfet "amb la participació d'ambdues companyies per posar a l'abast del ciutadà un servei que ho protegeix en cas d'incident i incentiva el seu ús, en favor de ciutats més netes i sostenibles".

Més informació
Miró Electrodomèstics també vendrà patinets elèctrics
Matteo Buzzi: "És millor tenir una taca d'oli que botigues a tot el país"
Els nous serveis del RACC eleven la seva facturació un 4,4%
Avui et destaquem
El més llegit