Esade i Eada baixen posicions al rànquing del ‘Financial Times’

Les dues escoles de negocis catalanes se situen en els llocs número 13 i 23, respectivament

El campus d'Esade, a Sant Cugat. FOTO: Arxiu El campus d'Esade, a Sant Cugat. FOTO: Arxiu

Les escoles de negocis catalanes Esade i Eada han baixat posicions al rànquing que elabora cada any el diari econòmic Financial Times. Esade, que el 2015 havia aconseguit situar-se en segon lloc, ocupava el 2016 la sisena posició, i aquest any ha baixat fins a la 13. El mateix passa amb l'escola Eada, que fa dos anys estava al lloc 24, va remuntar fins al 19 l'any passat i aquest any torna a baixar fins al 23.

La tercera representant de l'Estat en el rànquing de 66 escoles de negocis és la madrilenya IE Business School. També aquesta ha baixat de posició, tot i que se situa primera de les tres. En concret, el 2015 es trobava en quart lloc, l'any passat va situar-se la tercera i aquest any ha baixat fins al lloc número vuit.

Els tres primers llocs de la llista l'ocupen escoles de negocis franceses. En els últims tres anys Edhec Business School ha passat del lloc número vuit, al quatre i a la primera posició. HEC Paris ha estat primera el 2015 i el 2016, però aquest any ha cedit el primer lloc a Edhec i s'ha situat en segon lloc. El podi el completa Essec Business School, que ha estat sisena el 2015, setena l'any passat i tercera aquest any.

Més informació
Esade i Iese escalen sis llocs al rànquing de millors MBA
Esade i IE al Top 10 de màsters de 'management' del món
Iese, millor escola de negocis segons el 'Financial Times'
Avui et destaquem
El més llegit