CA | ES
La digitalització del sector de la construcció arriba amb el Rebuild
La digitalització del sector de la construcció arriba amb el Rebuild

Rebuild: la construcció 4.0

La fira duu la digitalització al sector de la construcció i la rehabilitació

Rebuild aterra a Espanya com el nou esdeveniment boutique pioner en el sector de la construcció i la rehabilitació, l'únic enfocat a convertir-se en una plataforma exclusiva on descobrir les últimes innovacions en un entorn especialitzat que aposta per la digitalització i la construcció 4.0. Durant tres dies, professionals, arquitectes, aparelladors, interioristas, constructors, promotors, instal·ladors i administradors de finques tindran l'oportunitat d'explorar les últimes tendències en arquitectura, els nous materials i els sistemes de gestió més avantguardistes per augmentar la competitivitat de les seves empreses. 

Rebuild traspassa els límits d'una simple fira i proposa anar més enllà d'una proposta comercial amb el seu Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el major congrés sobre construcció avançada a nivell europeu. Amb una agenda per cobrir els interessos de cada professional, el congrés comptarà amb verticals per al sector del bany, de la il·luminació, dels tancaments, de l'eficiència energètica, etc., a més de desenvolupar tres workshops principals al voltant de l'arquitectura en vidre, la construcció en fusta, i la implantació. 

Així mateix, juntament amb el congrés i la zona expositiva es duran a terme esdeveniments i activitats per impulsar un nou diàleg en la construcció.   

Entre ells destaquen el Leadership Summit, un esmorzar amb els líders del sector i stakeholders; el Constru Innovation Marketplace, espai que congrega tots els centres tecnològics i startups que aporten noves solucions i materials constructius; o el Brookerage Event, una cita B2B que reuneix a les marques fabricadores amb empreses que ja tenen projectes en marxa a la recerca d'accions de compra immediata. 
La innovació, el nou poder

En Rebuild hi ha lloc per a tots els perfils professionals que tinguin una mentalitat 100% innovadora i vulguin descobrir nous materials, la importància d'implementar les noves tecnologies digitals, o els sistemes constructius 4.0 i d'avantguarda.

Directius, arquitectes, gestors, tècnics, instal·ladors o constructors assistiran a l'esdeveniment a la recerca del més ampli catàleg de solucions materials i amb un programa de conferències que abastarà temàtiques com el nou codi tècnic d'edificació; construcció 3D i additiva, eficiència energètica en habitatges i edificis, com dissenyar i construir nous espais amb la realitat virtual, BIM, capacitació del professional en un sector renovat, entre molts més temes d'inspiració i casos d'èxit, que reunirà a més de 250 speakers internacionals.
Més de 40 organitzacions d'àmbit europeu i nacional, desenes de mitjans de comunicació especialitzats, fabricadors i distribuïdors ja formen part de Rebuild i s'han proposat convertir-li en la meca de la innovació constructiva els propers anys a Espanya.

Més informació
El Rebuild reunirà a Barcelona 250 experts de l’edificació
Avui et destaquem
El més llegit