Una nova manera de no perdre les claus de la mà del Racc

Redkey és el servei de custòdia de claus que s'incorpora al catàleg Nestor, dins de l'aplicació del Racc

Redkey custodia el teu segon joc de claus | iStock Redkey custodia el teu segon joc de claus | iStock

El servei de custòdia de claus Redkey s'ha incorporat al catàleg de solucions del Racc, anomenat Nestor. Aquesta nova aplicació, creada el 2021 de la mà de Javier Durán, Joan Castells, Ernest Quingles, Eduardo Conde i Ramón Barguñó guarda una còpia de les claus dels vehicles i habitatges en un lloc segur i proporciona aquesta segona clau als usuaris que la necessitin a través d'un repartidor anònim. Després de l'èxit de l'empresa, el Racc ha decidit incorporar-la en el seu catàleg que ja ofereix més de 150 serveis a través d'una aplicació mòbil gratuïta.

La incorporació d'aquesta innovadora solució a Nestor amplia l'oferta de serveis de l'aplicació a Barcelona amb aquest servei de guardaclaus professional, anònim i segur perquè els ciutadans confiïn les seves claus de casa, cotxe, moto, despatx, comerç... i a disposició immediata davant qualsevol imprevist, segons ha explicat Redkey en un comunicat.

En aquest context doncs, per menys d'un euro al mes, qualsevol usuari té accés il·limitat a Nestor, i pel que fa a ara aquesta nova incorporació, tal com ha explicat el grup automobilístic, qualsevol usuari es pot registrar de manera anònima a Redkey i assegurar-se de tenir un segon joc de claus a disposició immediata a través d'una simple aplicació.

Redkey neix de la necessitat de tenir unes claus d'emergència en un lloc segur i s'instal·la a Barcelona, ja que hi ha més d'un milió d'habitatges i prop de tres milions d'habitants, però de moment no han descartat la seva expansió.

Més informació
FGC i el Racc junts per un transport més àgil i sostenible
Acord entre el Racc i el Govern d'Andorra per la seguretat viària
Avui et destaquem
El més llegit