Reempresa es consolida al BizBarcelona

La iniciativa torna a la fira d'emprenedoria i pimes com a alternativa a la creació d'empreses

Antoni Abad durant una conferència de Reempresa al BizBarcelona Antoni Abad durant una conferència de Reempresa al BizBarcelona

La iniciativa Reempresa, un mecanisme impulsat per Cecot en el qual un emprenedor pren el testimoni en la gestió d'una empresa existent, tornarà a participar en el VII Saló BizBarcelona per difondre aquesta filosofia com a alternativa a la creació de negocis.

L'esdeveniment, que aglutina propostes per accelerar el creixement empresarial i l'impuls de projectes, se celebrarà en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona a la capital catalana aquest dimecres i dijous.

Reempresa aportarà el programa d'activitats 'Matching Reempresa', en el qual emprenedors s'entrevistaran amb una trentena de propietaris que es troben prop de la jubilació i hi ha prevists un total de 200 contactes, segons ha informat aquest dilluns la patronal catalana en un comunicat.

El director del Centre de Reempresa, Albert Colomer, ha assenyalat que el certamen és una "ocasió fantàstica" per donar a conèixer el projecte i, en aquest sentit, ha assenyalat les conferències amb la participació de testimonis de casos reals com la que faran l'experta Fina Alemany i la consultora de Reempresa Laura Sallent.

També ha destacat la xerrada Finançar és fàcil si saps com!, que duran a terme el president de Cecot, Antoni Abad, i el mateix Colomer; Reprendre en cinc passos, amb els consultors de la iniciativa Judit Pañella i Pol Espar; Tècniques per a una negociació reeixida. Comprar, vendre, acordar, a càrrec del coordinador, Oriol Alba, i És 7 vegades més fàcil comprar una empresa que crear-la des de zero, amb els consultors de David Gispert i Rosa Guerrero.

Reempresa ha recordat que des de la seva posada en marxa, el 2011, ha aconseguit més de 1.250 casos d'èxit que han suposat una inversió total de prop de 57 milions d'euros, sent el sector del comerç el que ha concentrat més quantitat amb un 35%.

Més informació
Un Bizbarcelona marcat per l'impuls a l'economia social
Es busquen 30 'reemprenedors'
El SOC dóna 217.000 euros al projecte Reempresa
Avui et destaquem
El més llegit