Reental lidera la major inversió immobiliària amb tokens d'Espanya

La startup tecnològica ha comprat l'edifici La Marina Building, a València, amb tokens per un valor de 3,2 milions d'euros

Eric Sanchez, cofundador i CEO de Reental | Cedida Eric Sanchez, cofundador i CEO de Reental | Cedida

La startup de proptech Reental ha aconseguit 3,2 milions d'euros d'inversió amb tokens per adquirir l'edifici La Marina Building, ubicat al port de València, una de les àrees més demandes i amb major creixement de tota la Comunitat Valenciana. Es tracta de la major inversió immobiliària feta amb tokens a Espanya. El projecte, que es va llançar al març d'enguany, ha aconseguit en poc més de dos mesos la quantitat necessària per a adquirir cinc plantes de l'edifici i dur a terme el projecte de rehabilitació i restauració d'aquest.

L'objectiu de Reental és adaptar els 1.300 metres quadrats adquirits per la companyia de l'edifici La Marina a les necessitats actuals de moltes empreses que busquen zones estratègiques i espais. En aquest sentit, la startup destinarà els 260 metres quadrats que té cadascuna de les cinc plantes al mercat d'oficines.

Més info: Els tokens revolucionen la inversió immobiliària

La inversió tokenizada en immobles consisteix a digitalitzar un habitatge, edifici o local. De tal forma que, el token captura i representa el valor de l'immoble, que queda registrat en blockchain. Des de Reental expliquen que, a través de la seva plataforma "qui ho desitgi pot invertir en el mercat immobiliari a cop de clic, des de qualsevol part del món i amb una inversió mínima de 100 euros (un token)”.

La inversió, de fet, encara està oberta a nous inversors ja que, encara que la companyia ha aconseguit el capital necessari per a la compra, ha reservat 600.000 euros per a que altres inversors puguin participar-hi.  Actualment, la startup tecnològica compta amb més de 5.000 inversors de més de 50 nacionalitats diferents i està experimentant un fort creixement. 

Més informació
Rècord històric d'inversió immobiliària a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit