Adif invertirà 10 MEUR a la xarxa ferroviària de Catalunya

El contracte contempla un seguit d'actuacions per millorar la seguretat de les infraestructures

Cada tren de Rodalies Barcelona evita la circulació de 660 cotxes Cada tren de Rodalies Barcelona evita la circulació de 660 cotxes

El consell d'administració d'Adif ha aprovat la licitació d'un contracte per valor de 10,1 milions d'euros que té per objectiu millorar les instal·lacions de seguretat de tipus Bombardier a la xarxa ferroviària de Catalunya. El termini d'execució previst és de 36 mesos.

El contracte contempla un seguit d'actuacions per optimitzar el funcionament de les instal·lacions i reduir la probabilitat d'incidències que afectin el servei ferroviari. Entre les operacions que estan previstes hi ha la renovació de comandaments videogràfics de manteniment, la revisió i adequació de circuits de via i les adaptacions i modificacions dels sistemes per millorar els paràmetres de seguretat.

Paral·lelament, també s'actuarà sobre d'altres dispositius –com equips de cabina o registradors- i es durà a terme el suport tècnic per a la integració dels equips al Control de Trànsit Centralitzat (CTC) de Barcelona, des d'on es pot dirigir remotament el funcionament del conjunt dels equipaments.

Més informació
Renfe manté el monopoli de Rodalies i Mitja Distància fins al 2027
Adif i Renfe només executen el 33,5% d’inversions a Catalunya
Renfe Mercaderies estrena connexió entre Barcelona i Lió
Avui et destaquem
El més llegit