Renfe permet fer canvis i anul·lacions sense cost als clients pel coronavirus

Es podran fer a partir del 16 de març

Un tren AVE de Renfe, en una imatge d'arxiu | iStock Un tren AVE de Renfe, en una imatge d'arxiu | iStock

Renfe permetrà als seus clients que no han pogut viatjar pel coronavirus canviar o anul·lar bitllets sense cost, segons ha anunciat aquesta tarda de dijous la companyia i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en una compareixença des de La Moncloa. Els canvis es podran fer des del 16 de març i no implicarà cap cost per als viatgers, inclosos els que van adquirir un bitllet amb tarifes que no permetien el reemborsament, com les Promo, Taula i els del nou servei AVLO.

Les mesures postvenda, que inclouen la possibilitat de viatjar més endavant o rebre l'equivalent en punts per als clients de +Renfe, estaran en vigor fins el pròxim 30 d'abril. En el cas dels viatgers que no tinguin data de viatge prevista, Renfe ofereix la possibilitat de tornar els diners per a les tarifes Promo+, Anada i Tornada, Flexible, Taula, Daurada o les de l'AVLO amb el suplement de canvis i anul·lacions.

Pel que fa els bitllets considerats 'no reemborsables' (tarifa Promo o els bitllets AVLO), la companyia ofereix que els viatgers puguin rebre l'equivalent a l'import del bitllet de tren a través de punts (per als clients de +Renfe amb una antiguitat de tres anys) o que puguin adquirir un bitllet nou entre l'1 de maig i el 31 de desembre.

Els propietaris dels abonaments AVE, Flexible i Col·laboratiu tindran el termini ampliat durant 60 dies més enllà de la data de caducitat, actualment de quatre mesos. Quant als viatgers del programa Imserso, es faran devolucions íntegres a les agències autoritzades.

Més informació
L'American Dream de Renfe amb un contracte de 6.000 milions de dòlars
'Promo Barcelona', Renfe i el Gremi d'Hotels s'alien per superar el MWC
Avui et destaquem
El més llegit