Renfe construirà un nou centre d'operacions a Sants

Les actuacions compten amb un pressupost que supera el milió d'euros i un termini de realització de vuit mesos

nou centre a sants nou centre a sants

Renfe instal·larà un nou Centre de Gestió d’Operacions pels serveis AVE-Llarga Distància i Avant que circulen a Catalunya que s’ubicarà a l’estació de Barcelona – Sants. El projecte d’execució contempla una inversió d'1.027.930,74 euros i un termini de realització de vuit mesos.

Als centres de gestió d’Operacions es fa seguiment en temps real tots els elements implicats en el procés de producció i comercial, des de la programació d'un tren fins a la seva arribada a la destinació. D’aquesta manera, a grosso modo, es treballa en la programació diària del servei i en cas d'incidència en la gestió de recursos propis, així com alternatives de desplaçament per si fos necessari.

El nou centre de Sants d’una superfície de 146 m2 permetrà augmentar el nombre de llocs de treball dedicats al funcionament i operacions dels serveis AVE-Llarga Distància i Avant a Catalunya. A més l’increment de capacitat permetrà una millor coordinació entre els equips operatius i els d’atenció al client per donar una resposta àgil, ràpida i eficaç en cas d’incidència. A Catalunya, Renfe disposa a Estació de França i El Clot de centres de gestió d’operacions i informacions destinats exclusivament als serveis de Rodalies de Catalunya.

Més informació
Renfe engega la formació de més de 300 persones perquè obtinguin la llicència de maquinista
Renfe frega el benefici tot i la despesa energètica
Renfe celebra els 30 anys d'AVE amb bitllets a 15 euros
Avui et destaquem
El més llegit