Renfe incrementa en un 25,2% el volum de venda de bitllets respecte de la Setmana Santa de 2022

La companyia transporta 800.000 viatgers en els serveis amb origen o destinació a Catalunya durant les vacances

Els abonaments gratuïts actuals només es poden utilitzar fins al pròxim diumenge 30 d’abril | iStock Els abonaments gratuïts actuals només es poden utilitzar fins al pròxim diumenge 30 d’abril | iStock

Renfe ha incrementat en un 25,2% el volum de venda de bitllets respecte de la Setmana Santa de l'any passat, i un 7,5% respecte al 2019, l'any previ a la pandèmia. Així, Renfe ha superat el volum de viatgers precovid, amb 800.000 viatgers en els serveis amb origen o destinació a Catalunya. El dilluns 10 d’abril, festiu a Catalunya, ha estat el dia amb més demanda, coincidint amb l'operació tornada de les vacances.

A més a més, el corredor més demandat a tot l'Estat ha estat el Madrid-Barcelona, seguit pel Madrid-Andalusia i Llevant. Els trens Avant a Catalunya se situen entre els més demanats, juntament amb els que uneixen Madrid amb Valladolid i Toledo, i els de Galícia.

Aquests resultats arriben just després que la gran aposta de la companyia per operar trens regionals a França hagi resultat infructuosa, ja que la regió de Hauts de France al nord del país ha resolt el primer concurs públic, per a la prestació de trens regionals, a favor de la companyia SNCF Viatgers.

Més informació
Renfe i TMB signen un acord de col·laboració per integrar els serveis turístics a dōcō
Renfe expedeix 684.000 abonaments gratuïts a Catalunya
Renfe instal·la plaques solars a Can Tunis
Avui et destaquem
El més llegit