Renfe abaixa els preus d'alguns bitllets pel seu aniversari

Els bitllets costaran des de 19 euros per a trajectes d'Alta Velocitat i Llarga Distància entre el 10 de maig i l'11 de desembre

Renfe té un doble certificat de mesures de salut per combatir el coronavirus | ACN Renfe té un doble certificat de mesures de salut per combatir el coronavirus | ACN

Renfe ha posat a la venda bitllets amb preus des de 19 euros per a trajectes d'Alta Velocitat i Llarga Distància entre el 10 de maig i l'11 de desembre. Aquesta oferta coincideix amb el 29 aniversari de l'inici de la circulació de l'Ave a Espanya i forma part de les iniciatives que està llançant la companyia per celebrar el seu 80 aniversari, tal com ha explicat la companyia en un comunicat.

Els bitllets, que es podran utilitzar per viatjar en trens Ave, Alvia, Euromed i Intercity, es troben a la venda en els canals habituals i podran adquirir-se fins al 22 d'abril a través de la pàgina web, estacions de tren, venda telefònica, i agències de viatges, entre d'altres. Segons ha descrit l'empresa, "l'objectiu és incentivar la venda anticipada dels serveis comercials de Renfe per a el pròxim estiu".

Però aquesta no és l'única baixada de preu que ha dut a terme Renfe en el seu aniversari. Fa uns mesos, la companyia llançava una promoció de bitllets d'Avlo (El tren de Alta Velocitat low cost) a cinc euros i 15 euros els bitllets d'Ave. A part, també ha creat el programa Dones Viatgeres, on podies trobar descomptes del 50% per a grups d'entre 4 i 9 persones que incloguin almenys una dona.

Pel que fa a les mesures de seguretat per la pandèmia, Renfe ha deixat clar que tots els seus trens, sobretot Avlo i Ave que tenen una doble certificació de protocols de salut, estan preparats per afrontar les mesures higièniques que ha imposat l'Estat, convertint els seus trens en un "espai segur".

Més informació
Renfe torna més de 16 milions d'euros de bitllets no utilitzats
Adif i Renfe tornen de vacances?
Avui et destaquem
El més llegit