Renfe reprèn la restauració a plaça amb els bitllets Prèmium

L'operadora restableix a partir de l'1 de novembre l'accés a serveis com les sales Club de les estacions o l'acompanyament a menors que viatgen sols

Renfe continua amb el seu pla de transformació digital | EP Renfe continua amb el seu pla de transformació digital | EP

Renfe reprèn la venda de bitllets Prèmium, amb tots els serveis que hi van associats. L'operadora recupera opcions com la restauració en plaça per als viatgers que triïn aquesta opció, un extra dins les possibilitats d'aquest format de bitllet. Segons ha informat l'empresa, el bitllet Prèmium es podrà adquirir als seus canals de venda a partir de l'1 de novembre.

Aquest format de bitllet ofereix "un viatge amb tots els extres inclosos", com per exemple el seient confort, el servei de restauració i una millor política de canvis i anul·lacions de bitllets. Segons han informat en un comunicat, Renfe oferirà un servei de restauració a la plaça dissenyat pel chef català Ramón Freixa, cuiner premiat amb dues estrelles Michelín.

A més d'aquesta represa, Renfe reobrirà les sales Club de les estacions per als viatgers que comptin amb bitllet Prèmium a partir del dia 15 de novembre. Les sales estaran condicionades com àrees de descans o zones de reunions. També es recuperarà a partir del mateix dia 15 el servei d'acompanyament de menors d'entre sis i 13 anys que viatgin sols, també amb l'adquisició del bitllet Prèmium o l'opció Elige Confort.

Més informació
Renfe augmentarà els seus ingressos en 1.000 milions d'euros
Renfe inverteix 2,4 milions en la neteja de grafits dels trens
Avui et destaquem
El més llegit