Renfe prepara 17 trens per sentit entre Barcelona i Madrid

L'operadora augmenta la seva oferta comercial Ave-Llarga Distància en un 20,5%, amb preus de des de 25 euros per trajecte

Més rutes directes a partir del 7 de juny entre Madrid i Barcelona | ACN Més rutes directes a partir del 7 de juny entre Madrid i Barcelona | ACN

Renfe posa en servei a partir del 7 de juny 17 trens Ave al dia per sentit entre Barcelona i Madrid, amb preus des de 25 euros per trajecte. A partir d’aquesta data, l'operadora augmenta la seva oferta comercial Ave-Llarga Distància en un 20,5%, amb especial incidència a la línia Barcelona – Madrid, que disposarà de 17 Ave per sentit, dels que set seran directes (la resta poden tenir parades a Figueres, Girona, Camp de Tarragona, Lleida, Zaragoza, Calatayud o Guadalajara).

A part, l’inici del servei Avlo a partir del 23 de juny al corredor Figueres Vilafant-Madrid, un dels més demandats pels viatgers, permetrà oferir 42 circulacions diàries (21 per sentit). Els bitllets des de 25 euros es troben a la venda des d'aquest dijous als canals habituals: la pàgina web, agències de viatge, Renfe Ticket, estacions, venda telefònica i oficines de Correus.

A més, Renfe manté la seva fidelitat amb el client, situant sempre el viatger al centre de les seves decisions, segons ha remarcat la companyia. De fet, durant la pandèmia de la covid-19, Renfe va retornar els diners als 2,5 milions de persones que no van poder viatjar a causa de l'estat d'alarma. Una quantitat que per a l'operadora va suposar una inversió d'uns 100 milions d'euros.

Més informació
Renfe retorna 17,7 milions d’euros en cancel·lacions
Renfe dóna la benvinguda a la seva competència: "Joc de Trens"
Avui et destaquem
El més llegit