El mercat internacional incrementa un 6% la facturació de MAT Holding

Les exportacions de la companyia creixen un 11%, motiu pel qual centren la seva estratègia en l'expansió mundial

Una de les seus de Mat Holding
Una de les seus de Mat Holding

MAT Holding ha facturat 255,6 milions d'euros durant el 2018, xifra que representa un increment del 6% respecte l'any anterior, segons ha informat la companyia en un comunicat. Les exportacions han crescut un 11% fins als 141,9 milions d'euros i es consolida en el mercat internacional, d'on prové el 56% de la seva facturació.

Més info: La SEBAP premia la trajectòria de MAT Holding, Relats i Seidor

Per estructures de negoci, la divisió d'aigües ha generat unes vendes totals de 146,9 milions d'euros, amb un increment del 21% de les exportacions, mentre que la divisió fitosanitària ha arribat als 180,6 milions d'euros. D'altra banda, durant l'any passat, MAT Holding va adquirir per sis milions d'euros el 51% de la companyia OCV de Tulsa (Oklahoma), especialitzada en el negoci de vàlvules de control hidràulic, per entrar als mercats nord-americans, del Pacífic i del Golf Pèrsic.

El conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, ha destacat que en el darrer exercici s'ha donat un "pas qualitatiu en el desenvolupament de l'estratègia d'internacionalització dels negocis industrials, particularment amb la divisió d'aigües, que operen de forma independent dels negocis de distribució del grup a Espanya, Portugal i el nord d'Àfrica".

Més Informació
Mat Holding compra el 51% de l’americana OCV per 4,8 milions d'euros
Mat Holding millora les vendes i factura 241 milions d’euros
MAT Holding factura 130,5 milions d’euros
Avui et destaquem
Comentaris