CA | ES

La SEBAP premia la trajectòria de MAT Holding, Relats i Seidor

La Nit del Cercle centra la seva atenció en la innovació i la gestió del talent de les empreses

L'entrega de premis de la Nit del Cercle | Cedida L'entrega de premis de la Nit del Cercle | Cedida

La comissió Cercle per al Coneixement de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País (SEBAP) ha reconegut la trajectòria empresarial consolidada de MAT Holding, Relats i Seidor durant l'acte de lliurament dels premis Nit del Cercle. L’acte ha estat presidit per la secretària general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip, pel president de la SEBAP, Miquel Roca, i ha estat presentat pel president del Cercle per al Coneixement i col·laborador de VIA Empresa, Joan Majó.

Més info: La SEBAP vol enderrocar "les muralles" de Barcelona

Majó ha afirmat que “Catalunya no pot ser competitiva a base de retallar costos i generar ocupació de baixa qualitat, sinó que cal apostar pel coneixement per tal que el teixit empresarial sigui veritable motor de desenvolupament econòmic i social”. De la seva banda, Roca ha agraït "la feina que fan cada dia les empreses del nostre país, que amb esforç i dedicació s’adapten a les necessitats d’un mercat global canviant mitjançant la innovació i la gestió del talent".

La secretària general d’Empresa i Coneixement ha reconegut la "tasca importantíssima" que duen a terme les empreses del nostre país per situar Catalunya al món, al mateix temps que ha celebrat que una iniciativa com la Nit del Cercle, que "consciencia la societat del paper fonamental que desenvolupen les empreses per generar riquesa i benestar", arribi a la vuitena edició consolidant-se any rere any.

La tradicional ponència de la Nit del Cercle ha anat a càrrec del doctor Ramon Pascual, president honorífic del consorci del Sincrotró ALBA. Pascual ha ressaltat la importància de les infraestructures científiques com a motor de desenvolupament i innovació i ha reclamat més esforç i unitat per generar un canvi en la societat que aposti sense vacil·lacions per la recerca i el coneixement.

Més informació
Seidor compra la murciana Inforges
Mat Holding compra el 51% de l’americana OCV per 4,8 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit