MC Mutual tanca el 2018 amb un resultat positiu de 43,9 milions d'euros

La companyia ja protegeix 1,39 milions de persones, 220.794 de les quals són treballadors autònoms, i un total de 168.481 empreses associades

MC Mutual ja protegeix 1,39 milions de persones | Cedida MC Mutual ja protegeix 1,39 milions de persones | Cedida

MC Mutual ha obtingut un resultat positiu de 43,92 milions d'euros i ha aportat 28,1 milions d'euros a la Seguretat Social, segons han informat en un comunicat. La mútua ha tancat l'exercici 2018 amb una població protegida d'1,39 milions de persones, 220.794 de les quals són treballadors autònoms, i un total de 168.481 empreses associades.

El director general de la companyia, Eduardo Vidal, ha assegurat durant la junta general de l'entitat que "està en una bona posició econòmic-financera, amb les reserves d'estabilització de la contingència professional en el seu màxim nivell, fet que ens permet mirar al futur amb optimisme".

Tanmateix, però, Vidal lamenta que "amb la nova regulació dels treballadors autònoms, les mútues hem vist reduïda encara més la fracció de la quota per a la gestió de la contingència comú, motiu pel qual ha estat necessari arbitrar un nou suplement financer per garantir la continuïtat del sector".

MC Mutual està portant a terme un pla de transformació digital que consisteix en facilitar la relació amb els seus usuaris i empreses mutualistes, simplificant i agilitzant tràmits. D'aquesta manera, la companyia ha creat APPuesta por tu salud, una app gratuïta per a la promoció dels hàbits saludables entre els treballadors d'empreses mutualistes i el col·lectiu autònom.

Més informació
COS, una mútua cooperativa
Mútua Intercomarcal assoleix un any de rècord
Avui et destaquem
El més llegit