Seat se supera i ja frega el mig milió de vehicles venuts

L'automobilística ven un 11,1% més en els 10 primers mesos de l'any i bat un nou rècord a l'octubre amb 43.900 unitats

Seat torna a batre un nou rècord | Europa Press Seat torna a batre un nou rècord | Europa Press

Seat ha comercialitzat un total de 498.700 vehicles en tots els mercats en què està present entre gener i octubre d'aquest any, cosa que suposa una xifra històrica i una progressió de l'11,1% si es compara amb el mateix període del 2018. El registre comercial de la firma de Martorell a l'octubre s'ha situat en 43.900 unitats, fet que es tradueix en un increment del 31,3% respecte a les 33.400 unitats matriculades en el mateix mes de l'any previ i representa la millor dada històrica en aquest mes.

Més info: Martorell, el passaport mundial cap a la innovació de Seat

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha assegurat que Seat ja ha venut gairebé 500.000 vehicles i encara queden dos mesos perquè acabi l'any. El directiu ha recordat que el mig milió d'unitats representa una xifra que la marca solament ha superat en dues ocasions.

"Estem a les portes de tancar l'any amb un nou rècord de vendes i d'aconseguir un volum que ens permetrà tenir una base sòlida per afrontar els reptes del proper any", sosté Griffiths, al mateix temps que indica que els lliuraments de Cupra s'han situat en 20.600 unitats, un 78,9% més.

Amb la finalitat de continuar amb aquesta senda de creixement comercial, la companyia reforçarà pròximament la seva gamma de producte amb el nou Mii electric i amb el Cupra Ateca Limited Edition, una edició limitada a 1.999 unitats que arribarà als concessionaris "en les properes setmanes".

Més informació
Seat comercialitzarà una motocicleta 100% elèctrica a partir del 2020
Seat tanca el seu millor setembre després de la nova regulació d’emissions
La planta de Seat a Martorell, a punt d'arribar al 100% de la seva producció
Avui et destaquem
El més llegit