Roche presenta un ERO a la seva seu de Sant Cugat del Vallès

La mesura afecta 50 empleats, un 3% de la plantilla

La seu de Roche a Sant Cugat del Vallès | Cedida La seu de Roche a Sant Cugat del Vallès | Cedida

Nova retallada de plantilla al sector farmacèutic. Roche Diagnostics ha comunicat que prepara un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a les divisions de diagnòstic i diabetis, situades a les seves instal·lacions centrals de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Segons va avançar PlantaDoce, la mesura afectarà 50 empleats, el 3% de la plantilla d'aquest centre.

Adriana Rubio, gerent de la divisió de diagnòstics de Roche a Espanya, va comunicar la decisió a la plantilla mitjançant una videoconferència dilluns passat. La multinacional suïssa ha assenyalat que ara entaularà converses amb el comitè d'empresa i amb l'autoritat laboral. En el cas de Roche, l'anunci de l'ERO es produeix un any després que inaugurés l'ampliació del campus d'innovació que té a Sant Cugat del Vallès amb una inversió de 51 milions d'euros.

Roche Diagnostics ha comunicat que prepara un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a les divisions de diagnòstic i diabetis

Precisament, aquesta ampliació va servir per potenciar les divisions de diagnòstic i diabetis. L'objectiu que es van marcar és consolidar-lo com a "centre d'excel·lència" per a tot el grup en el desenvolupament de solucions digitals per al diagnòstic i tractament de patologies. El renovat campus agrupa 1.300 persones destinades a diferents funcions, de més de 30 nacionalitats i amb diversos perfils científics i tecnològics. De l'equip bàsic, unes 300 persones es dediquen únicament a les solucions per al control i tractament de pacients amb diabetis.

Més informació
Roche inverteix 51 MEUR a Sant Cugat del Vallès
El conseller delegat de Roche, nou president de Sant Cugat Empresarial
Avui et destaquem
El més llegit