El Sabadell fa créixer Solvia: 70 franquícies pel 2018

L'entitat financera vol tancar l'any duplicant el nombre de centres de la seva filial immobiliària

Solvia anuncia un ERO tres mesos després de l'entrada d'Intrum Solvia anuncia un ERO tres mesos després de l'entrada d'Intrum

Solvia, la filial immobiliària de Banc Sabadell, preveu tancar l'exercici 2018 amb unes 70 franquícies repartides per tota Espanya, després d'haver obert un total de 35 fins a abril, fet que ha considerat una "xifra rècord" en el seu primer any al sector.

La companyia, que també compta amb 18 stores pròpies amb un funcionament idèntic al de les franquícies, ha participat a la fira Expofranquícia, on els seus professionals han atès una gran demanda d'informació per part d'interessats a obrir una Solvia Store, que s'ha concretat en més de mig centenar de sol·licituds, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Les Solvia Stores ofereixen solucions integrals tant de venda i compra com de lloguer d'immobles a clients particulars i inversors, amb una atenció personalitzada.

Solvia compta amb una cartera de 148.000 unitats d'actius sota gestió el valor de la qual supera els 31.000 milions d'euros, i té en marxa un pla estratègic per convertir-se en una immobiliària de cicle complet, que ofereix serveis de compra, venda i lloguer de tot tipus d'immobles a particulars, empreses i inversors.

Actualment, opera en tots els segments del negoci immobiliari, des de la gestió de cartera de crèdit immobiliari fins a la comercialització d'immobles, passant pel desenvolupament de sòls, la promoció o l'administració i la gestió patrimonialista.

Més informació
Pérez (Solvia): "Els inversors han vist una oportunitat a l'Àrea Metropolitana"
Sareb adjudica a Solvia una cartera de 42.900 actius
El Banc Sabadell trasllada la seu de Solvia a Alacant
Avui et destaquem
El més llegit