El Saló de l'Automòbil s'ajorna fins a l'octubre

Fira de Barcelona canvia la data de l'esdeveniment amb l'objectiu que més marques hi puguin participar

Imatge de l'exposició de l'Automobile Barcelona 2019 | ACN Imatge de l'exposició de l'Automobile Barcelona 2019 | ACN

Fira de Barcelona ha decidit ajornar el Saló de l'Automòbil per les restriccions relacionades amb la pandèmia. L'esdeveniment canviarà de data, segons han informat la Patronal Catalana de la Distribució d'Automoció (Fecavem) i la mateixa Fira, a petició d'algunes de les marques que estava previst que hi assistissin, que preferien celebrar-lo després de l'estiu. El comunicat de Fira de Barcelona recull que s'ha pactat aquest ajornament en cerca d'un "context més favorable" per a la celebració de l'Automobile.

Amb la celebració a l'octubre, que, si es compleixen les previsions de Fira, garantiria l'assistència de moltes més marques, l'organització espera que Automobile sigui "un impuls definitiu" al mercat de l'automòbil. Fira i Fecavem es plantegen el saló com una oportunitat per "dinamitzar l'activitat en un moment clau per a la indústria del motor" en un context de recuperació econòmica i social com el que esperen per a l'octubre.

Segons el president d'Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, el Saló "ha estat i seguirà sent una de les cites destacades del calendari europeu i una extraordinària plataforma comercial" per a les marques de la indústria del motor. Amb el canvi de dates, des de l'organització es busca "garantir el paper com a aparador internacional de l'automoció".

Els eixos del proper saló seran l'aposta per la innovació en l'automoció, la digitalització i la descarbonització. Les presentacions dels nous vehicles a l'octubre es duran a terme també per streaming, i s'oferiran proves de vehicles i fer altres activitats relacionades amb el sector.

Més informació
L'Automobile Barcelona creix un 46% en l'edició del seu centenari
Avui et destaquem
El més llegit